BARCELONA BRIDAL FASHION WEEK

BARCELONA BRIDAL FASHION WEEK...někdy ani slova nestačí!

Neotřelý nápad pro prezentaci svatebních šatů, který ctí úsilí všech profesionálů, kteří pracují v zákulisí, aby svět svatební módy byl tak podmanivý. Svatební šaty vchází do ulic, uchvacují nás svými detaily. Vidíme, jak kolem nás plují a nakonec si srdcem vybereme jen jedny z nich. To jsou ony, to jsou ty pravé. Mohou to být právě ty od Pronovias group.

svatebni-saty-nevesty-bridal-fashion-week

the-atelier-fashion-week-avalon-svatby-ceske-budejovice

Přední světová značka luxusní svatební módy, okouzlující svým vzhledem, moderním designem a odhodláním zajistit, aby se každá nevěsta cítila krásná v den o kterém snila a který je jejím dnem svatebním. Tato značka, která zviditelňuje Barcelonu po celém světě, je držitelem čestného ocenění.

luxusni-svatebni-kolekce-bridal-fashion-week-avalon  bridal-fashion-week-barcelona-svatebni-spolecenske-saty     

Svatební veletrh v Barceloně přitáhl všechny pohledy svatebního světa. Propojil obchod a dodavatele s profesionály a ateliéry. Přinesl kreativitu, vášeň, módní přehlídky. Byl nám inspirací, abychom pro vás přivezly ty nejkrásnější svatební šaty z  nové svatební kolekce pro rok 2025. Svatební salon Avalon, Pronovias Premium dealer, luxusní svatební šaty pro celý Jihočeský kraj.

svatebni-saty-barcelona-svatby-nevesty  wedding-svatby-kolekce-vystavy-veletrhy-saty-na-vsechny-udalosti