Svatební svět ve španělské Barceloně

Úchvatná, okouzlující, dech beroucí. Slova, která by nás měla přenést do španělské Barcelony , kam o víkendu 19-21.4 směřovaly kroky těch, kteří se věnují svatební módě. Úchvatná přehlídka svatebních šatů Pronovias Group nás pozvala do budovy Národního paláce na úpatí pahorku Montjuïc.

saty-svatebni-kolekce-barcelona-svatby-plesy-vecirky-avalon-spanelsko-stylove-akce

alena-noskova-svatby-a-plesy-maturitni-vecirky  akce-pronovias-saty-barcelona-ceske-budejovice-svatebni-salon  saty-na-svatbu-svatebni-kolekce

Kde jinde než v Barceloně, která každého návštěvníka uchvátí svou architekturou a s kterou je úzce spjat jedinečný katalánský architekt Antonio Gaudí lze vidět něco tak překrásného, jako je přehlídka svatebních šatů světově proslulé značky Pronovias group. Zážitek? Určitě ano. Dech beroucí.

Za zvuků svěžích hudebních tónů nás produkce přenesla do detailních záběrů vzniku svatebních šatů. Od prvotního nápadu, přes mistrovské zpracování střihu, po jednotlivé detaily, které snoubí luxus, originalitu, profesionalitu v jedinečné svatební šaty, které jsou pro mnohé z nás zážitkem. Kde jinde než ve španělské Barceloně vidět, jakou inspirací pro návrháře může být lidské oko, geometrické tvary, mořské vlny, květy, které se pod rukama těch nejpovolanějších přeměňují v čisté linie, nádherné krajky, originální vzory. Úvodní minuty velkolepé přehlídky opět stvrzují naše slova, že Na detailech záleží.